When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Változékony őszies idő lesz a héten

Őszies időre számíthatunk a héten, lesz napsütés, zápor és lehűlés is.

Változékony őszies idő lesz a héten

Hétfőn napos lesz az idő, de néhol megerősödik a szél. Északkeleten és nyugaton alakulhat ki helyenként zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 7-12 fok között mozog, a legmagasabb hőmérséklet 17-22 fok között valószínű.
Kedden és szerdán szintén a több órás napsütésre számíthatunk, helyenként fordulhat elő záporeső. A leghidegebb órákban 5-11 fok között alakul, napközben 17--22 fokig melegszik a levegő.
Csütörtökön változóan felhős időre lehet számítani, néhol záporokkal, helyenként megélénkül a szél, de lesz több órás napsütés is. A leghidegebb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb hőmérséklet 18-23 fok között alakul.
Pénteken dél, délkelet felől megnövekszik a felhőzet és leginkább délutántól több helyen valószínű eső, záporeső, meg is erősödik a szél. A minimumhőmérséklet 6-13 fok lehet, a maximumhőmérséklet 17-22 fok között alakul..
Szombaton és vasárnap gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan valószínű eső, záporeső, több helyen megélénkül a szél. A minimumok 8-14, a maximumok 16-21 fok között alakulnak.

Meteoprog.hu

Ez érdekelni fogja