When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Mágneses viharok áprilisban

Áprilisban a mágneses viharok a hónap első felében a legaktívabbak.

  Mágneses viharok áprilisban

Áprilisban a mágneses viharok már a hónap első napjaiban „támadni” fognak, majd mindössze egy hét nyugalom után, ismétlődő kitörésekben lesz részünk. A hónap második fele viszont nyugodtnak és eseménytelennek ígérkezik. Az áprilisi mágneses viharok közepes erősségűek lesznek, ami sajnos nem minden hónapra jellemző.

Következő hónap: Mágneses viharok májusban

Hogyan éljük át ezeket a viharokat különösebb megterhelés nélkül?

Valószínűleg már sokan észrevették, hogy néha oktalanul kiborulnak vagy minden látható ok nélkül ingerlékenyek lesznek, semmi kétség, ennek a mágneses vihar az oka. Ilyenkor próbálják meg kordában tartani az érzelmeiket és kerülni a konfliktusokat. Azokon a napokon, amikorra a fokozott naptevékenység esik, ne terheljék magukat sem mentálisan, sem pedig fizikailag, a fontos döntéseket hagyják későbbre.

Aki krónikus betegségben szenved, ne feledkezzen meg a szükséges gyógyszerekről.

A mágneses viharok nemcsak a krónikus betegekre vannak kihatással. Megérzik a legyengült immunrendszerű vagy állandó stressznek kitett emberek is. Próbáljunk ezekben a kritikus napokban jobban figyelni az egészségünkre.

Előző hónap: Mágneses viharok márciusban

Ez érdekelni fogja