When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Mágneses viharok júniusban

Nem lesz aktív naptevékenység júniusban.

Mágneses viharok júniusban

A nyár első hónapja forró lesz, de a geomágneses tevékenység nem lesz túl erős. Az egész hónap alatt mindössze egy mágneses vihar várható, június 5-én, ami egybeesik az újholddal. A hónap folyamán, időről- időre lesznek ugyan apróbb kitörések,de ezek semmilyen kihatással nem lesznek az emberek közérzetére,még a legérzékenyebbre sem.

Valószínűleg Ön is észrevette, hogy néha, minden látható ok nélkül ingerültebb lesznek, azt a kellemetlenséget gyakran a mágneses vihar okozza. Hogy ezt az amúgy is feszült állapotot plusz konfliktusok nélkül lehessen átvészelni kontrollálni kell érzelmeinket, kerülni a konfliktusokat és tolerálni a körülöttünk levőkkel. Krónikus betegségben szenvedőknek nem árt,ha a mágneses viharok idejére kezük ügyében tartják a gyógyszereiket,mivel ezekben az időszakokban aktivizálódhat a betegségük.

Naptevékenység aktivitása június 1. - június 27.

Ne felejtse, a mágneses viharok nem csak az időjárásra érzékeny embereket érintik érzékenyen, de a gyenge immunrendszerrel rendelkezőket is. Azoknak sem lesz könnyebb dolguk, akik állandó stressznek vannak kitéve.

Előző hónap: Mágneses viharok 2016 májusra

Ez érdekelni fogja