When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Hatalmas erdőtűz pusztít Los Anlelesben

A Los Angeles környéki erdőtüzek miatt 3 ezer családot evakuáltak.

Hatalmas erdőtűz pusztít Los Anlelesben

Az erdőtüzek miatt Calabasas és West Hills településekről, amelyek Los Angeles körzetében, Kalifornia államban terülnek el, háromezer háztartásból evakuáltak családokat. A katasztrófától körülbelül öt ezer ember szenvedett kárt – közölte az ABC News.

A tűz egy 80 hektáros területet kerített hatalmába. A katasztrófa elhárításában 200 tűzoltó harcol, az oltásba bevonták a nehézgépeket és helikoptereket is.

A hatóságok eddig nem közöltek adatokat arról, hány ház sérült meg, annyi ismeretes, hogy 350 épület van veszélyben. A tűz oka még ismeretlen, folyik a nyomozás. A hatóságok közleménye szerint három különálló tűzet figyeltek meg, amik egyesültek, mostanára a lángok magassága eléri a 15 méteres magasságot. A lángokat 50 kilométeres távolságról is látni lehet.

Korábbi bejegyzés: Árvíz pusztít Németországban: négyen meghaltak

A tűzvésztől veszélyeztetett negyedben sok híresség is lakik, például olyanok, mint Kardashianék,Jessica Simpson és Toni Braxton.

A tűzoltók még mindig küzdenek a lángokkal.

Ez érdekelni fogja